Puheenvuoro työttömyysturvasta

Työttömyysturvasta keskusteltaessa moni näkökulma jää kertomatta tai liian vähälle huomiolle. Blogissa nostamme esiin näkemyksiä ja havaintoja, joiden toivomme lisäävän ymmärrystä työttömyysturvasta. Haluamme tarjota aiheesta selkeää, ajantasaista ja luotettavaa tietoa sekä mielipiteitä.

Tämä on Puheenvuoro työttömyysturvasta – jokaista meistä koskettavasta asiasta.

Mikä on Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö?

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry on työttömyyskassojen edunvalvonta- ja koulutusjärjestö sekä yhteistoimintaelin. Yhteisjärjestö kehittää työttömyysturvaa ja kassojen toimintaa sekä ylläpitää niiden tietotaitoa. Kaikki Suomessa toimivat 26 työttömyyskassaa ovat jäseninä Yhteisjärjestössä.

Toimintaamme johtaa jäsenkassojen edustajista muodostuva hallitus. Palvelujen toteutuksesta vastaa kuusihenkinen toimisto sekä kassojen edustajista koostuvat työryhmät.

Kirjoittajista

Puheenvuoro työttömyysturvasta -blogia kirjoittavat työttömyysturvan asiantuntijat: työttömyyskassojen johtajat, työntekijät sekä Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön toimiston väki.

Blogin vakituisiin kirjoittajiin kuuluu 7 henkilöä. Kirjoitukset ovat kirjoittajiensa näkemyksiä, eivät yksittäisen kassan tai kassakentän virallisia linjauksia.

Kommentoi

Kommentit blogiin ovat tervetulleita ja toivottuja. Asiattomat kommentit kuitenkin poistamme.