Evästeet

Evästeet (cookies) ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivustolla. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voidaan tunnistaa ja laskea sivustolla vierailevat eri selaimet.

Käytämme sivustollamme Google Analyticsia, joka käyttää evästeitä. Google Analytics on apunamme kävijämäärän seurannassa sekä sen selvittämisessä, mitä kautta kävijät ohjautuvat sivustollemme. Kävijämäärää seuratessamme emme yksilöi kävijöitä.

Google Analyticsin evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics tietosuoja ja turvallisuus
Opt out of Google Analytics tracking

Sivustollamme on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista sosiaalisessa mediassa (LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+) tai sähköpostitse. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme.

Voit estää evästeiden käytön tietokoneellasi muuttamalla selaimesi asetuksia. Yksityiskohtaiset ohjeet saat osoitteesta www.aboutcookies.org.

Tietosuojaseloste

Laatimispäivä 19.1.2018

1. Rekisterinpitäjä
Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry
Mäkelänkatu 2 C, 4 krs. 00500 HELSINKI
toimisto@tyj.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Koulutus- ja tiedotusasiamies
Mäkelänkatu 2 C, 4 krs. 00500 HELSINKI
toimisto@tyj.fi

3. Rekisterin nimi
Blogipäivitysten tilaajarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön blogisivuston käyttö ei edellytä henkilötietojen luovuttamista. Henkilötiedot kerätään henkilöiltä, jotka haluavat oma-aloitteisesti vastaanottaa ilmoituksia Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön blogisivustolle tulevista päivityksistä. Kerättäviä henkilötietoja käytetään Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön blogisivuston päivitysilmoitusten toimittamisen edellyttämiin sähköisiin yhteydenottoihin.

5. Rekisterin tietosisältö
Nimi, sähköpostiosoite

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin talletettavat tiedot saadaan rekisteröidyiltä itseltään verkkolomakkeella blogisivuston käytön yhteydessä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset 
Rekisterin tietosisältöä ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle 
Tietosuojaselosteessa kuvattu rekisteri sijaitsee TYJ:n käyttämässä Creamailer Oy:n viestintäohjelmistossa. Creamailer Oy:n palvelun tiedot sijaitsevat EU:n sisäisillä, turvallisilla palvelimilla. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Mahdollinen manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa.
Digitaaliseen rekisteriin pääsy on vain siihen oikeutetun työntekijän tai yhteistyökumppanin (Creamailer Oy) henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tietoverkko ja laitteet, joilla rekisteri sijaitsee, on tietoturvasuojattu.

10. Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön blogipäivitysten tilaajarekisteriin tallennetut tiedot. Pyyntö tietojen tarkastamiseksi tehdään yhteyshenkilölle (koulutus- ja tiedotusasiamies) sähköpostitse.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Blogipäivitysten tilaajarekisteriin rekisteröity henkilö voi oma-aloitteisesti poistaa tietonsa rekisteristä tai pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan tai muuttamaan rekisterissä oleva tieto tai poistamaan tietonsa rekisteristä. Pyyntö tietojen tarkastamiseksi tehdään yhteyshenkilölle (koulutus- ja tiedotusasiamies) sähköpostitse.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta käytettäväksi suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.